Beoordelingen van Grillroom Jeruzalem Zeist

Recente recensies

5.0
Ad
vandaag
Zouhair Mansouri
11 september 2021
De Kruijff
27 augustus 2021

Eten was weer top.

O
23 augustus 2021
Maurikstraat
21 augustus 2021

Lekker frisse knapperige sla, goed vlees en lekkere knoflook. Binnen 30 minuten bezorgd.

Maurits
21 augustus 2021

Snel, lekker!

harry Postma
21 augustus 2021
Kerkebosch
19 augustus 2021

👍

Jacq
18 augustus 2021

Snel en heel erg smaakvol

Ali
18 augustus 2021
Ad
17 augustus 2021
Rvr
16 augustus 2021

Kipshoarma schotel besteld, letterlijk 2 happen genomen en de rest weggegooid. Het was zo zout, dat het gewoon niet lekker was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
15 augustus 2021

Vers en erg lekker. Snelle bezorging

Angelique
13 augustus 2021
Arne
13 augustus 2021
Henny
12 augustus 2021
Ad
12 augustus 2021
Sharon
11 augustus 2021

Was erg lekker weer! Bedankt

Kb
8 augustus 2021
Erik
3 augustus 2021

Altijd goed, optijd en lekker

Ad
3 augustus 2021
Jesse
30 juli 2021

Altijd snel bezorgd en altijd lekker

Kerkebosch
30 juli 2021

Was weer lekker !! 👍

Kerkebosch
23 juli 2021

👍beste kapsalon van Zeist !!

Ferry van Eck
18 juli 2021

Was allemaal weer dik in orde!!

Stephanie
16 juli 2021

Was erg erg vet wat we normaal nooit hebben. Dus even gebeld met Jeruzalem. En we zijn tegemoet gekomen voor een volgende bestelling.

Ad
16 juli 2021

Prima

Barbara
14 juli 2021

Op tijd en lekker. Top service

James
11 juli 2021
Nol Schrijvers
10 juli 2021

Bestelling Durum en Kipshoarma patat groot + extra vlees. De shoarma was echt niet om te eten. Het was lauw en de shoarma leek wel en bak vol met stukjes parkament, droog en hard en lauw en soms zwart. Echt vreselijk .

Nala
9 juli 2021

Altijd snel en altijd lekker

Y. Yalvac
27 juni 2021

Good 🍖 meat

Ferry van Eck
21 juni 2021

Alles was prima in orde! Heerlijk gegeten.

Salvatore
20 juni 2021

Geen samba op de turkse pizza, weinig sla en kaas. Kapsalon geen samba bij geleverd.

Raymond
19 juni 2021

Shoarma was heel droog en hard

Nol Schrijvers
18 juni 2021

zelfs de patat was deze keer voortreffelijk bereid.

Ferry
17 juni 2021

Was prima allemaal! Het eten is enorm lekker.

Ronnie
7 juni 2021

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
4 juni 2021

Heel veel vlees en lekker op tijd qua bezorgen. Super goed.

Aalten
4 juni 2021
Nout van der Plas
2 juni 2021

Moest 5x kakken na deze shit nu al hele avond ziek

Jeroen
29 mei 2021
Hanna
29 mei 2021
Mulder
26 mei 2021

Weer heerlijk gegeten maar we hebben voor het eerst 2 turksepizza's niet opgegeten omdat ze verbrand waren. Volgende keer hopen we dat alles weer goed is

Hanna
13 mei 2021
Maya
10 mei 2021

Heel snel! Heel lekker!!

Kerkebosch
7 mei 2021

Beste van Zeist !! 👍

Kerkebosch
3 mei 2021

Was weer Top 👍😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Youri
2 mei 2021

Snel bezorgd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
2 mei 2021
Anoniem
29 april 2021
MG
28 april 2021

Snelle bezorging, goed eten! Vooral de pizza's zijn favoriet!

Daniel
27 april 2021

Heerlijke Turkse pizza en durum. Op de site wordt het verschil tussen de twee niet uitgelegd, dat zou handig zijn.

JeroenSamCarin
26 april 2021

Top zoals altijd. Snel bezorgd en lekker........

Anoniem
20 april 2021
Petra Jansen
18 april 2021

Gisteren weer heerlijk gegeten. De hotwings en de gekruide patatjes zijn zo lekker. Toppie!!!

Thomas
18 april 2021
Floris
14 april 2021

Er zat geen knoflook saus bij en sommige stukken smaakten verbrand. Normaal is de kwaliteit veel beter

Robert
14 april 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Marco den Hartog
13 april 2021

Heerlijk gegeten. Too

Adriana
11 april 2021

De durum goed gevuld. Salade is echt heel goed en mijn man had friet met vlees ook prima. Goede kwaliteit

Kerkebosch
11 april 2021

Echt weer snel bezorgd door die liefe bezorgster En eten weer lekker en goed warm..👍😁

Nijdam
10 april 2021

Super snel bezorgd dus lekker warm en zeer smaakvol.

Kimberly
8 april 2021

Aangebrande kapsalon gegeten. Niet lekker. Bezorging prima, zij is altijd vriendelijk! Ook bij bestelling op locatie.

Kerkebosch
7 april 2021
Kerkebosch
29 maart 2021

Tis weer zo lekker en snel bezorgt 😁 Al jaren en Jaren de Beste!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
27 maart 2021

De service was geweldig, het eten was heerlijk, dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Peter
26 maart 2021

De Turkse pizza's en gekruide patat waren heerlijk. Flinke porties. Vriendelijke bediening. Aanrader!

—-
25 maart 2021

Aangebrande donör op de kapsalon “echt zwart”, alleen sla en geen komkommer of tomaat of iets anders. Het smaakte niet lekker.

Kerkebosch
23 maart 2021

Kapsalon!! zeker de beste in zeist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
22 maart 2021

Kwaliteit: ERG vet, beiden hele avond maagzuur. Stond laagje vet onderin het bakje. Niet zo pittig als vroeger. Saus: flauw en ook erg vet. Kortom : kwaliteit vergeleken met tijd geleden erg achteruit gegaan. Bestelling duurde ook erg lang....bijna 5 kwartier. Doen we niet meer. Jammer...is de prijs die fors omhoog is gegaan niet (meer) waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Jansen
22 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk. Had alleen gevraagd om meer kruiden op de patat, maar heb niet meer kruiden gehad wat jammer is, door de kruiden maakt het patat juist zo lekker. Hopelijk de volgende keer dat dit goed komt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
21 maart 2021

Eten was lekker maar veels te koud ik woon letterlijk nog geen 5 minuten van de Jeruzalem af de friet was lauw warm op zijn best als ik afhaal is het altijd lekker heet .

Anoniem
19 maart 2021

Top

Kerkebosch
18 maart 2021

Complimenten voor de kok en de bezorging 👍Eten was weer super lekker en snelle bezorging!!

Kerkebosch
14 maart 2021

De Beste !!! 😁

Rudy M.
12 maart 2021

Still the Best

....
7 maart 2021

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
6 maart 2021

Heerlijk, niks op aan te merken, vriendelijke bezorger

Joanna
6 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd !de beste kapsalon van nederland !! snelle en leuke levering !

Susanna
5 maart 2021

Super lekker eten goed warm en grote porties. (Hadden alleen wat meer ui en champignons op gemogen) maar ik ben daar fan van , dus kan een persoonlijke voorkeur zijn . Ga vooral zo door met jullie grillroom 💪☺ Groetjes

max
2 maart 2021

Om eerlijk te zijn, De eerste keer dat ik bestelde verwachtte ik niet zoveel. Maar de mensen bij jaruzalem verdienen elk goed woord wat je kan toepassen in deze situatie. Lekkere döner kabap, snelle levertijden, vriendelijke mensen, lekkere döner kabap. Ik kan niet genoeg zeggen hoe erg lekker het was. Bestel hier want jaruzalem heeft voor mijn ervaring een geweldige i druk gemaakt. 10/10 bestel hier alleen nog maar!

Henk
28 februari 2021

Topzaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
28 februari 2021

De kapsalon smaakte weer heerlijk, nog steeds de beste van Zeist!

Martha
24 februari 2021

Heerlijk zoals altijd en lekmer snel

Denny
19 februari 2021

Het was weer heerlijk

Karin
13 februari 2021

Snel en vriendelijk bezorgt. Was niet super warm meer maar snap ik met deze kou. Verder smaakte.het prima

Anoniempje
6 februari 2021
ALEX
1 februari 2021

Ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BUI
31 januari 2021
Joanna
30 januari 2021

heerlijk eten , snelle en leuke levering !

Heerlijk eten
29 januari 2021
Aalten
28 januari 2021

Zeer tevreden!!

Rudy M.
28 januari 2021

Still the Best!!

Marlies
27 januari 2021

Heerlijk als altijd!!

Dijkshoorn
22 januari 2021

Echt een heerlijk vega pizza's. Echtgenoot houdt van vlees en patat. Was ook prima!

Rudy M.
18 januari 2021

Broodje shoarma was weer perfect, zonder dat ik er specifiek om had gevraagd was het vlees niet doorgebakken. Echt een hele goede klantgrrichtheid, subliem maatwerk. De falafel was ook Master!!

Rudy M.
4 januari 2021

Klopt het dat de falafel (Dürüm vegetarisch) een update heeft gehad? Smaakt beter dan ooit!! Ook de Dürüm döner was perfect.

johanna
2 januari 2020

Heerlijke grote broodjes kip lekkere gekruide friet en perfecte tosti ananas

sonderen
1 januari 2020
Rudy
29 december 2020

Na mijn beoordeling van 18-12-2020 dat het shoarmavlees was aangebrand (zaten gewoon zwarte uiteinden aan), heeft deze grillroom haar verontschuldigingen aangeboden en ons de laatste bestelling gratis opnieuw aangeboden. Dit keer was het shoarmavlees van de kapsalon perfect, in onze ogen de beste kapsalon welke wij tot nog toe in Nederland hebben mogen proeven. Respect voor de wijze waarop Jeruzalem onze klacht heeft opgelost, hoop dat ze deze zware Corona-tijd goed doorkomen. Dat het jaar 2021 de slechte tijd van 2020 moge compenseren en dat deze grillroom zal blijven voortbestaan! Aviyet olsun....

A.a
29 december 2020

Prima shoarma, knoflook mag sterker beetje te romig van smaak

Lars
28 december 2020

Pc slecht man beter als je pillie bent

V B
25 december 2020

Snel bezorgd en goed eten!

Henk
21 december 2020

Ruim op tijd. Heerlijk gegeten. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jafet
20 december 2020

Snel en kk lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
18 december 2020

Voor de derde op één volgende keer is het shoarmavlees aangebrand!! Bij een volgende bestelling zal ik van te voren aangeven dat ze hier op moeten letten, ik betaal daar genoeg voor. Anders zal ik geen bestellingen meer bij Jeruzalem doen.

M Vos
18 december 2020

Poe dat was veel maar ook zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peppie
14 december 2020

Goede kwaliteit, lekker en supersnel geleverd

Sebastiaan
14 december 2020
Max
13 december 2020

Facking lekker, innerlijk en uiterlijk! Gewoon heerlijk!

Jennifer
12 december 2020

Op tijd bezorgd ! De sla bij de kapsalon had wel iets uitgebreider gemogen met extra ingrediënten, verder was het goed.

Jasper Schinkel
10 december 2020

Friet was sompig, Döner aangebrand, de Turkse pizza was ook helemaal aangebrand aan de buitenkant.

Anoniem
28 november 2020

In de naam van Allah de Barmhartige de Genadevolle Vrede zij en de zegeningen met Mohammed en Abraham en zijn familie en metgezellen Abu Hurayrah zei: “De Profeet ﷺ bekritiseerde nooit eten. Als hij ervan hield at hij het op en als hij er niet van hield liet hij het staan (zonder het te bekritiseren).” Sahieh Al-Bukhaari 4309

Anoniem
27 november 2020

Heerlijk eten

D.D.
23 november 2020

Mijn toelichting om mijn kapsalon zonder sambal te ontvangen was niet meegekomen, gebeld en toen was het eten al bijna de deur uit, toch hebben ze kunnen regelen dat ik 'm zonder sambal kreeg. Altijd fijne en goede service en vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanna
23 november 2020
Anoniem
22 november 2020

Snel geleverd, lekker , kon iets warmer . Aardige vrouw die het komt brengen altijd vriendelijk

Anna
21 november 2020

Heerlijke kipshoarma, lekkere patat, veel eten! Bezorging was snel, en aardig

Michael van Everdingen
14 november 2020

Grillroom Jeruzalem: ook tijdens coronatijd ons lonkend perspectief 🥰

Dijker
11 november 2020

Veel maar redelijk afgekoeld geleverd. Falafel net te hard gebakken waardoor droog.

Karin
8 november 2020

Snel en vriendelijk bezorgd. Erg lekker en vers. Een tip voor bezorgen misschien om de kapsalons niet op elkaar te zetten want de onderste plakt de kaas helemaal aan het papier dat is zonde. ;) verder top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
2 november 2020
Jeroen
1 november 2020

Altijd goed en snel bezorgd

Raphael
1 november 2020

Goeie kalfsshoarma en weer lekker op tijd.

Monica Loomans
30 oktober 2020

Is altijd heerlijk!

Caroline
25 oktober 2020

Perfect op tijd geleverd, alles goed warm en ook de opmerkingen wat betreft de bestelling waren goed doorgekomen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
25 oktober 2020

Bestelling was niet compleet miste pita broodje extra,zelfs nog apart vermeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raphael
18 oktober 2020

Lekker op tijd,en goeie doner!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
17 oktober 2020

Brood was zeer taai. Shoarma hele kleine stukjes.

Anoniem
15 oktober 2020

Snelle en correcte levering

Gert-Jan
13 oktober 2020

Gelukkig weer terug. Heb jullie gemist

Rogier
12 oktober 2020

Bezorging perfect op tijd! Heerlijke kapsalon, vooral ook door de lekkere saus

Denny
2 oktober 2020

Was weer perfect

Ja
27 september 2020

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koster
26 september 2020

correct en op tijd geleverd.

Henk
26 september 2020

Top zaak!! Heerlijk gegeten..

Ybo
3 september 2020

keurig op tijd en lekker warm. Belangrijker is dat de kipshoarma zeer smakelijk was. Ruim voldoende. Jammer van de niet vermelde kosten voor gebruik creditkaart! Ook voor een bankbetaling wordt extra gerekend.

Floris Hart
2 september 2020

heel erg lekker.

Bart
29 augustus 2020

Pizza shoarma is bij jullie het lekkerst van Zeist! Alleen had ik de bestelling van gisteren heel veel olie onder mijn pizza. Misschien de shoarma Eerst goed doorbakken dat het meeste vet weg is? Normaal heb ik hier niet zo’n last van. Maar was een beetje een natte spons dit keer. Hoop de volgende keer dat ik weer bestel dat het minder is. Mvg Bart

Schuurman
18 augustus 2020

Was lekker en snel geleverd

......
17 augustus 2020

Ik as lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
15 augustus 2020

OK

van Ooijen
15 augustus 2020

Eten was goed, wij zouden het fijn vinden als de saus bij de kapsalon los wordt meegegeven zodat je zelf de hoeveelheid bepalen kan.

Alex
8 augustus 2020
Fatima
6 augustus 2020
Imke
5 augustus 2020

Top service

Stijn
5 augustus 2020

Duurde lang voordat de bestelling er was, zeker aangezien we maar een paar honderd meter van Jeruzalem af waren. Verder zat bij het broodje shoarma het broodje bovenop de shoarma? Rare keuze, zorgde voor veel gesmeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
1 augustus 2020

Het smaakte weer heerlijk!

Sarena
31 juli 2020

was weer heerlijk!!! Bezorging altijd vriendelijk

E Van Soest
29 juli 2020

Wij hadden 1 losse patat erbij en die was erg droog (hard) gebakken. Verder was het lekker 😋

Daan
12 juli 2020

Top levering, tosties waren wat minder, vooral te saai. Turkse pizza en kapsalon waren goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul van der Bijl
4 juli 2020
Johannes
3 juli 2020
Ziermans
28 juni 2020

Het eten was heerlijk echt niks te klagen! Bezorging sneller dan de verwachte tijd. Helemaal top!

Bar
18 juni 2020

Helemaal top

Ik
18 juni 2020
cb
16 juni 2020
Kim
13 juni 2020

Lekker eten, geweldige service!

Tim
12 juni 2020

Ik had gevraagd om niet asn te bellen. Maar te bellen op 06 ivm slapende kinderen. Dat was de bezorgen even vergeten.

Wesley
2 juni 2020
Kim
31 mei 2020
Anoniem
30 mei 2020

Opmerking geen saus op de kapsalon en geen sambal waren niet gelezen. Erg jammer. Helft vd kapsalon hierdoor moeten weggooien. Bezorging was verder top.

Jeroen
26 mei 2020

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gwen
24 mei 2020

Wij hadden weer sambal op kapsalon terwijl erbij stond geen sambal.

G. van Grondelle
19 mei 2020

Maakt de lekkerste kapsalon, niet te evenaren, tot in de wijde omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Rijn
15 mei 2020

Heerlijk eten! Mocht iets warmer bezorgd worden maar smaak was perfect!

Lotte
14 mei 2020

Heerlijk om in een nachtdienst nog verse pizza te kunnen bestellen!!

Jeroen
14 mei 2020

Zoals altijd top

K f
13 mei 2020

Erg lekker en erg vriendelijke bezorgster!

Leonard Walle
4 mei 2020
Mvdb
29 april 2020

Het eten was op zich prima, alleen de patat was super slap. Ze waren de knoflooksaus vergeten, maar de bezorgster kwam het netjes nog naleveren. Topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad Kreeftmeijer
26 april 2020

Zoals we al.jaren gewend zijn goed en lekker eten, warm bezorgd en op de afgesproken tijd. 👍

Regelmatige klant
18 april 2020

Goeie eten, verassend snel bezorgt

Sylvia
17 april 2020

bezorging keurig op tijd en de broodjes shoarma, zowel de kip als kalf waren heerlijk. Ik had nog nooit gekruide patat gegeten en ook die was super lekker. allemaal zeker voor herhaling vatbaar.

Lina
11 april 2020

Lekker eten vriendelijke mensen

Sarena
8 april 2020

Eindelijk bezorgen ze weer!! Was weer heerlijk!!!

Susan
7 april 2020

Deze keer helaas niet tevreden. Had voor 19:00 besteld maar ze waren er al om 18:15 terwijl niet iedereen dus al thuis was. En ik had blijkbaar een restje want het was met vette stukken en op de bodem van het bakje lag een laag sap. Alsof ze een pannetje leeggegooid hadden in mijn bakje Nu een grote vetvlek op mijn bank.

LZ
7 april 2020

Bestelling was er ruim eerder dan voorspeld, helemaal prima! Turkse pizza smaakte weer uitstekend, evenals de gekruide frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raas
4 april 2020

Gewoon super!!

Leonard
3 april 2020
Dorr
3 april 2020

Heerlijke kipshoarma, goed warm en mooi op tijd bezorgd. Zeer ruime porties. Kortom fantastisch.

Rudy
29 maart 2020

Zoals gewoonlijk was de kapsalon shoarma en de tosti Turks Brood kaas en shoarma weer perfect. Fijn dat onder de huidige Corona crisis de bezorgservice weer is geactiveerd (elk nadeel heb zijn voordeel). Avijet olsun....

George
25 maart 2020

Erg lekker gegeten Kapsalon was perfect verzorgd

Hardenberg
22 januari 2020

Ik ben extreem teleurgesteld. En dat is na vele jaren, de eerste keer. Een dag na bestelling ben ik langs gegaan met een product, om, eigenlijk, mijn geld terug te vragen. Het restaurant bleek die dag onverwachts gesloten te zijn (er hing een briefje op de deur). Deze bestelling was voor mij niet OK, ik ben onaangenaam verrast. Ik vermeld verder geen details in deze review; als het restaurant ervoor kiest om contact met mij op te nemen, stel ik dat op prijs.

Yasin
11 januari 2020

Heerlijk eten!

N. Geerdink
27 december 2019

Het eten was prima. Alleen had ik kapsalon Döner ipv kapsalon shoarma. Gelukkig lust ik dat ook.

Staal
7 december 2019

Echt een top service altijd vriendelijk en belangstellend en het eten is wanneer je ook komt en hoevaak je ook komt altijd goed. De beste van Zeist en omstreken.

Monoca
17 november 2019

Heerlijke kapsalon goed gekruide kapsalon.

Barbara
14 september 2019

Bestelling moest opgehaald worden, omdat er niet bezorgd werd. Bij aankomst op de afhaaltijd nog +/- 5 min wachten voordat het klaar was. Patatjes top, vlees prima.. Alleen de knoflooksaus had een vreemde smaak, dus weggegooid.

Dennis
12 augustus 2019

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kant
11 augustus 2019

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd. Top!

Nol schrjvers
10 augustus 2019

De laatste 2 keer is geen 10% korting berekend. Schijnt te zijn vervallen. Maar.......op de site wordt nog steeds 10% korting aangegeven. Hoe kan dat Nou???

Tom
8 augustus 2019

Heerlijk

Coby
5 augustus 2019

Goed eten en een snelle bezorging. Ruim voor de afgesproken tijd geleverd.

JPN Hardenberg
1 augustus 2019

Nog niet alles op, maar Turkse pizza döner zeer goed, geweldige portie vlees. Fantastisch. Patat iets minder goed; je ruikt het frituurvet nog behoorlijk, dat is een verbeterpunt. De rest van de bestelling nog niet opgegeten, maar dat zal goed zijn, want daar zit hetzelfde vlees op. De bezorging is altijd uitstekend! Heel vriendelijk.

Joey
26 juli 2019

Heerlijk zoals altijd !

Sam
20 juli 2019

Heerlijk gegeten!

Susan
9 juni 2019

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
3 juni 2019

Dit keer een teleurstellende bestelling helaas shoarma was zeer nat en had totaal geen smaak en was gewoon niet lekker ok te eten. Dit ben ik totaal niet gewend het is normaal altijd zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

martin bruggeman
30 mei 2019

Lekker gegeten. Flinke porties. Bezorgster was vriendelijk en ruim binnen de aangegeven tijd. Prima dus.

Marcel
28 mei 2019

😉 De Beste

Petra
21 mei 2019

Super snelle bezorging en weer een heerlijke kipkapsalon gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
18 mei 2019
Richard
14 mei 2019

Wat een zooi. Bezorging was keurig op tijd, maar daar is alle mee gezegd. Ik zag al een hoop matige beoordelingen op Thuisbezorgd, gaf ze het voordeel van de twijfel. Dit doe ik nooit meer.

Richard
14 mei 2019

Erg jammer, doner was echt niet lekker, had tevens ook extra doner gevraagd maar het leek gewoon een normale portie. Jammer weer.... Bezorging was snel!

S. Hopman
10 mei 2019
Marcel
29 april 2019

Top was weer lekker.. En altijd op tijd.. 🤹‍♂️😁

Ellen
22 april 2019

Super sn

Thimo
31 maart 2019

Was weer top!

Anoniem
23 maart 2019

Netjes snel binnen 30 bezorgd. Te veel saus in kapsalon en hele slappe natte patat. Vieze kruiden op patat. Döner erg vettig. Tip: stop met die gekruide patat en steek wat meer energie in het bakken van goede knapperige patat. Sauzen bij kapsalon los serveren, dan wordt hij ook niet zo drassig.

marco
18 maart 2019

top snel geleverd en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoomers
17 maart 2019

Top

Monica
10 maart 2019

Perfecte kapsalon!

A hergun
18 februari 2019
Lia Schrijvers
11 februari 2019

Gisteren 10 febr. 6 bak shoarma netjes laten bezorgen. In 2 van de 6 bakken troffenechter we een lange haar aan. Getver , niet hygienisch .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weijie
11 februari 2019

Normaal erg lekker, jammer dat ze de saus vergeten waren (en niet in de kapsalon en niet apart erbij zoals gevraagd), wel waren ze erg snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 februari 2019

Eten was prima, alleen de patat was echt super slap. Bezorging was heel snel,met 20 minuten zoiets.

Thimo
26 januari 2019
Gs
8 januari 2019
Christine Blikman
2 januari 2019

Bestel bij jullie al jaren en altijd heerlijk..topbezorging..

Remy
27 december 2018

De 2 persoons mixed grill was niet heel erg mixed (alleen doner), maar wel lekker snelle bezorging.

Quinta
24 december 2018

Friet was slap, echter wel goed op gelost met de volgende keer gratis frietje. * normaal gesproken is de friet gewoon super lekker!

Anoniem
11 december 2018

Bezorging was prima. Sommige dingen zoals het broodje döner en de hamburger zijn vrij karig, een eenvoudige pita met dan wel een burger dan wel een bakje döner. Zeker voor die prijs mag je toch beter verwachten.

Sandra
11 december 2018

Het was heerlijk

Klant
8 december 2018

Snelle service en heerlijk gegeten!

Rianne
24 november 2018

Top kwaliteit!

Marcel
21 november 2018

Ooooo Wat was het weer lekker.. Al jaren lang Top Zaak

Jeroen
6 november 2018

Mo is the best

Tanny
5 november 2018

Was erg lekker goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
30 oktober 2018

Altijd heerlijk!

Krullebol
21 oktober 2018

Pizza besteld helemaal topper en hotwings zal volgende keer meet hotwings bestellen. LEKKER . Dus tot volgende keer. Mgv krullebol

Michelle
11 oktober 2018
Cor
9 oktober 2018

Snel, lekker, teveel.1 minpuntje: plastic tasje.

Marcel
30 september 2018

Top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
25 september 2018

Was nu weer als vanouds dank jullie wel

Anoniem
17 september 2018

2 pita kaas besteld 2 pita ham kaas gekregen. Vonden we jammer.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
17 september 2018
Susan
14 september 2018
Christa
13 september 2018

I love grillroom jeruzalem!! ?

Rudy M.
9 september 2018

Waardeloze bezorger! Eiste betaling aan de deur, terwijl er al via iDeal is betaald!!!!! Ondanks dat het eten altijd goed is, heeft Jeruzalem één van haar beste klanten verloren. Wij bestellen hier NOOIT meer.

Anoniem
27 augustus 2018
789
26 augustus 2018

Snelle bezorging, eten was super!

Susan
18 augustus 2018
Remoon
16 augustus 2018

Super lekker gegeten. Ik ga daar vaker bestellen

Chris
8 augustus 2018

Lekker!!

Richard
31 juli 2018

Was erg ontevreden met mijn kapsalon was slappe patat en doner was erg onsmakelijk. Normaal gesproken is het wel lekker maar de laatste 2x dat ik besteld had was het erg slecht helaas.

Kamal
28 juli 2018

Goede vlotte service, en lekker eten!

Astrid
25 juli 2018

Had gevraagd patat wat meer door te bakken maar helaas kreeg weer slappe patat. En de patat in de kapsalon was nog half rauw. Jammer. Tijd geleden tot ik weer eens bestelde maar nog geen verbetering. Terwijl ze normaal goed eten hebben.

Kris
25 juli 2018

Knoflook saus niet meegeleverd en het duurde anderhalf uur voor het hier was

Nijdam
23 juni 2018

Snel bezorgd en lekker gegeten!

Susan
18 juni 2018

Heerlijk!

Duiveman
17 juni 2018

Was niet vet goed van smaak 10x beter dan de laatste keer

Appie
16 juni 2018

Was totaal smerig ....nooit meer bestellen

Staal
4 juni 2018

Eten is altijd goed, vriendelijkheid is top en de bezorging is ook altijd goed en optijd. Ga zo door ???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
2 april 2018

We hebben jullie weer ontdekt!! Nog altijd de lekkerste kapsalon!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wv
18 maart 2018
Hogervorst
12 maart 2018

Heerlijk gegeten ruime porties wij gaan er weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert-Jan
2 maart 2018

Altijd goed

John
20 februari 2018

Ruim een uur gewacht op natte slappe frietjes en een slechte kapsalon. Eerste en laatste keer besteld bij Jeruzalem.

C.Blikman
23 januari 2018

Heerlijk eten I Love it..

Sanne Bouwman
19 januari 2018

Online besteld om af te halen. Leek wel alsof het er al heel lang klaar lag. Alles koud en slap. Sla is geen sla te noemen. Beetje ijsbergsla uit een zakje

Gert-Jan
11 januari 2018
Deborah van dolder
8 januari 2018

Wij bestellen best vaak maar dit was de zoveelste keer dat eten weer koud en aangebrand smaakt had om kwart over 7 avonds besteld en het kwam een uur later en was gewoon lauw niet echt eet baar dit was echt de druppel wij bestellen echt niks meer vanaf nu want we hebben al vaker aangeven en word niks aan gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A hergun
1 januari 2018
Anoniem
10 december 2017

Turkse pizza was erg droog. Waarom was de kapsalon niet met alluminiumfolie ingepakt? Was hierdoor niet zo warm als ik gewend ben bij jullie

Kris
8 december 2017
Gert-Jan van Bommel
19 november 2017

Ik heb mijn grote twijfels of ik wel een broodje kalfsshoarma gekregen heb, leek niet op mijn eerdere bestelling(en). Viel dus zwaar tegen. Jammer. Gekruid patat en kipfilet smaakte goed. Bezorging altijd TOP?

Kris
16 november 2017
Monica
12 november 2017

de lekkerste kapsalon van Zeist.

Leeuwen
28 oktober 2017

Snel geleverd en goed eten.

Susan
25 oktober 2017

Helemaal top weer

Kris
23 oktober 2017
Monica
13 oktober 2017
Kris
10 oktober 2017
ronnie
20 september 2017

Jammer wel sambal besteld niet meegeleverd.

Susan
17 september 2017

Altijd lekker

Marcel
11 september 2017

Het bakje salade was onderin erg vochtig en bruin. De frieten slap. En alles niet goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menzinga
10 september 2017

De kapsalon shoarma was heerlijk! Het enige topje is wat meer patatkruiden een volgende keer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
6 september 2017

Het eten was véél en veel te zout

Marco
4 september 2017

Top

De wit
4 september 2017
Jeroen
28 augustus 2017
Anoniem
27 augustus 2017

De tosti pita waren taai en koud de shoarma was er zout was niet wat ik gewend ben van ze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 augustus 2017

Was weer prima. Het enige wat misschien nog handig zou zijn: als je op bestelling zsm laten bezorgen drukt dat ee in de bevestigingsmail een indicatie staat hoe lang het ongeveer duurt voordat de bestelling bezorgd wordt.

Kris
27 augustus 2017

Duurde wat langer dan gewend maar het was het wachten waard :)